Jacob Neestrup udtalte efter gårsdagens vigtige sejr over Manchester United, at holdets præstation i Champions League-kampen var den svageste i gruppespillet indtil videre.

Udtalelsen kom på trods af en 4-3 sejr, der blev grundlagt i kampens sidste minutter. United var foran to gange i kampen takket være en tidlig dobbelt scoring fra Rasmus Højlund.

FC København fik udlignet inden pausen. I anden halvleg kom United foran på et straffespark fra Bruno Fernandes. Selv med en mand i undertal leverede Erik ten Hags mandskab en lovende indsats, indtil de indkasserede to mål sent i kampen – herunder et mål af 17-årige Roony Bardghji, som sendte bolden forbi Andre Onana.

Efter sejren på Parken Stadion udtalte Neestrup, at det var den værste præstation, han havde set fra sit hold i turneringen indtil nu. “For mig som Københavns træner var det klart vores svageste præstation,” sagde han.

Derudover udtalte han, at over fire runder er det fuldt fortjent, at København ligger på andenpladsen. Nesstrup mener oprigtigt, at FCK har været det næstbedste hold i gruppen over fire kampe – måske ikke i mod United på hjemmebane, men samlet over de fire kampe.