Jadon Sancho står muligvis over for et sensationelt comeback til Manchester United, men kun hvis en bestemt betingelse bliver opfyldt.

Sanchos karriere hos United syntes at være forbi, efter han sidste måned vendte tilbage til Borussia Dortmund på en lejeaftale.

United havde oprindeligt betalt omkring 545 millioner danske kroner for at hente den engelske angriber fra Dortmund i sommeren 2021, men to år senere blev han udelukket fra førsteholdstruppen efter et opgør med manager Erik ten Hag.

Den hollandske træner udelod Sancho fra sin trup til Uniteds 3-1 nederlag til Arsenal i september. Ten Hag forklarede, at Sancho ikke performede ordentligt til træning.

Sancho benægtede offentligt og hævdede, at han blev brugt som syndebuk for Uniteds dårlige sæsonstart. Efter den 23-årige nægtede at undskylde til Ten Hag og hans holdkammerater, blev han forbudt at bruge førsteholdets faciliteter på Uniteds træningsanlæg i Carrington og tvunget til at træne med U21-holdet.

Efter tre måneders stilstand vendte Sancho tilbage til Dortmund på lån indtil sæsonens afslutning. Trods alt, hvad der er sket i de seneste måneder, har United dog ikke lukket døren helt for den engelske international.

Ifølge Football Insider vil United ikke træffe en endelig beslutning om Sanchos fremtid før sommeren, da klubledelsen ser problemet som værende knyttet til fremtiden for Ten Hag.

Rapporten angiver, at Sancho kunne gøre et ‘sensationelt’ comeback til Old Trafford, men kun hvis Ten Hag forlader klubben.

Den hollandske manager har endnu ikke underskrevet en ny aftale med klubben efter en blandet sæson indtil videre, hvilket betyder, at han vil være uden kontrakt ved udgangen af 2024/25-sæsonen.

Sancho er på kontrakt indtil 2026.