Dominic Calvert-Lewin udligning i de døende sekunder i opgøret mod Manchester United medførte, at De Røde Djævle ikke fik bragt sig op side om side md Manchester City i toppen af tabellen. Sidstnævnte fik endda forøget deres føring, da de vandt over Liverpool søndag aften.

LÆS OGSÅ: Lewandowski med klar målsætning: Vil opnå historisk resultat med Bayern

Og nu fortæller Jamie Carragher, at han mener, at Ole Gunnar Solskjærs tropper har misset muligheden for at vinde titlen som følge af de seneste resultater.

“Jeg tror, at Manchester United har mistet chancen i de sidste par uger. De er nået derop og har været så begejstrede for, at de er det, og har næsten talt sig selv ud af det med de sidste par resultater, de har fået,” sagde han til Sky Sports.

“Jeg ikke tror, at der er meget at tro på der,” sagde han også.

Carragher gjorde det dog klart, at han var lige så forbløffet over Solskjærs udtalelser om, at hverken eller hans spillere forventer at vinde ligaen.

“At lytte til udtalelserne fra Manchester Uniteds manager… Manchester United synes at være glade for blot at være involveret – jeg ikke tro mine egne øre,” sagde han.

“Det er en unik sæson; Liverpool har ingen centrale forsvarere, City har mangle angribere, og De Bruyne har været ude.”

LÆS OGSÅ: Mourinho indrømmer: Vi er dybt afhængige af ham

“Vi sagde i sidste sæson, at City ikke var i toppen. De er kun få point bedre stillet, så det viser, at de stadig ikke er City, som for to, tre år siden.”