Det er ingen hemmelighed, at Jamie Vardy er en effektiv herre foran målet. Det har han nu cementeret med en flot Premier League-rekord.

35-årige Jamie Vardy kan nu bryste sig af at være den angriber i Premier League der har scoret flest mål efter at være rundet 30 år.

LÆS OGSÅ: Barcelona har besluttet Luuk de Jongs fremtid

Denne rekord overtog han, da han scorede i Leicesters 0-2-sejr over Burnley. Det var hans første kamp efter en skade, der havde holdt ham ude i over to måneder.

Det mål, han fik scoret i opgøret mod Burnely, var også hans mål nr. 94 efter at være fyldt 30 år. Det er nok til at sætte Premier League-rekord.

Det betyder nemlig, at han nu har overhaldet den tidligere Arsenal-angriber Ian Wright, der indtil tirsdag aften kunne bryste sig af at være indehaver af rekorden.

Da Vardy har kontrakt med Leicester frem til sommeren 2023, har han derfor god tid til at udbygge sin rekord. Med andre ord, er der altså gode muligheder for, at han kan sirke sit eftermæle i Premier League.

LÆS OGSÅ: Premier League-klub forhandler med Erling Haaland

I alt er det blevet til 159 mål og 63 oplæg i 375 kampe for Leicester for Jamie Vardy. Inden da nåede han også at score 34 mål for Fleetwood, inden han skiftede til Leicester i 2021.