På de sociale medier har adskillige Manchester United-fans givet udtryk for, at de bestemt ikke er tilfredse med midtbanespilleren Fred. Det eksploderede kort tid efter, at han lavede en fejl, der kostede dem et mål i søndagens kamp mod Leicester.

LÆS OGSÅ: Manchester United overvejer at hente 21-årig centerforsvarer

Fred har haft svært ved at finde sig til rette på Old Trafford, men i denne sæson har han leveret nogle af sine bedste præstationer for De Røde Djævle. Forhåbentlig har det medført, at han har optjent lidt kredit hos klubbens fans, for de var bestemt ikke tilfredse med ham efter søndagens kamp.

Det er også svært for ham at komme uden om, at han spillede en katastrofal første halvleg i kvartfinalen i FA Cup’en mod Leicester. Det hele kulminerede dog, da han endte med at forære Leicester deres første mål.

LÆS OGSÅ: Solskjær begrunder nederlag til Leicester i FA Cup’en

Det gik selvfølgelig ikke ubemærket hen, hvorfor mange Manchester United-fans brugte Twitter til at komme af med sine frustrationer over den brasilianske midtbanespiller. Der var endda flere af dem, der gav udtryk for, at de vil have, at klubben skiller sig af med ham.