Til FC Københavns opgør mod Silkeborg IF var Viktor Fischer helt udeladt af kamptruppen. Det er der dog ikke nogen dybere årsag til. Derimod er der en helt simpel grund til, at han ikke var en del af truppen, fortæller FCK-træner Jess Thorup.

LÆS OGSÅ: Dansk landholdsspiller solgt til Premier League-klub

“Han er fravalgt på grund af sit niveau. Han har ikke leveret det, hverken vi eller han har håbet på. Derfor tog jeg en snak med ham lørdag, hvor jeg fortalte ham, at han ikke skulle være med,” lød det fra Jess Thorup ifølge Ritzau.

Til trods for, at Viktor Fischer tidligere har været en stor profil på FC København, bør det ikke komme som en overraskelse, at han er blevet vraget, fortæller Jess Thorup. Tværtimod mener han, at niveauet ganske enkelt ikke er der for tiden.

Han gør det klart, at dem, der har fulgt med, bør have lagt mærke til, at både William Bøving, Pep Biel og Mohamed Daramy har fået mere spilletid, end Fischer har. Årsagen til dette er ganske enkelt, at niveauet ikke har været der for Fischer.

“Så det kommer jo ikke som den store overraskelse. Niveauet er der bare ikke lige nu,” sagde Jess Thorup også.

LÆS OGSÅ: Barcelona afviser bud på Clement Lenglet

Derudover gjorde han det også klart, at det var en skuffet Viktor Fischer, der tog imod beskeden om, at han ikke ville være en del af truppen til søndagens opgør mod Silkeborg IF.