Jess Thorup fortryder afsked med Genk-spillerne

Nicolai Busekist — 18. nov 2020 13:25
Foto: Shutterstock

Jess Thorup havde været træner i halvanden måned i Genk, da han skiftede jobbet ud med en stilling i FC København. Derfor har den belgiske klub ikke været helt tilfreds med, hvordan han har håndteret det.

LÆS OGSÅ: Genoa-boss: Lasse Schöne er til salg

Genk har været ærgerligt over, hvordan Thorup ikke har kommunikeret omkring klubskiftet. Nu har Jess Thorup selv medgivet, at han selv skulle have sagt farvel til spillerne.

"Jeg fortryder, at jeg ikke sagde farvel til spillerne. På trods af den korte tid havde jeg fået et godt forhold til dem. Nogle af dem skriver stadig til mig," fortæller Jess Thorup til Het Laatste Nieuws, og følger op med:

"Jeg gemmer mig ikke, men jeg havde besluttet mig for at stoppe, og så ville jeg lade klubben bestemme, hvordan kommunikationen skulle være. Hvis jeg kunne gøre det om, ville jeg forklare, hvorfor jeg valgte et andet eventyr."

Han understreger dog også, at det ikke er værd at gøre det til noget stort:

"Men jeg synes ikke, vi skal gøre det til noget stort. Jeg har været glad i Belgien i over to år, og jeg har stadig god kontakt med både spillere og bestyrelserne i Genk og Gent. Måske kan jeg vende tilbage til Belgien en dag," fortæller Thorup.

LÆS OGSÅ: Tyskland led største nederlag siden 1931

Jess Thorup nåede at stå i spidsen for Genk i blot fem kampe.

Andre læser

Kommentarer

  1. Der er intet indhold

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Følg Fodboldnyheder

Partnere