Jess Thorup har fået debut som træner for FC København. I sin første kamp måtte han set sit mandskab tabe 4-0 i et stort nederlag til FC Midtjylland. Derfor er det ikke den bedste start, Jess Thorup har fået i 3F Superligaen.

LÆS OGSÅ: Fans storroser Manchester United-midtbanespiller

Det var da heller ikke den debut, der var i sigte, hvis man spørger den danske cheftræner selv. Ikke desto mindre tager han ansvaret på sine egne skuldre, da han har indført flere nye tiltag på træningsbanen. Det fortæller han til TV3 Sport:

“Det var ikke den start, man havde håbet og troet på. Først skal jeg give en stor cadeau til FC Midtjylland. Jeg synes, de spiller deres form for powerfodbold, når det er allerbedst. Vi kommer gentlig okay fra land de første 25 til 30 minutter, men det er ikke hundrede procent med det udtryk, vi gerne vil have,” fortæller han til TV3 Sport.

Dette uddyber han, ved at fortælle, at han synes, at de spillede for passivt, og at han skal tages et større ansvar på dette punkt, da der skal laves noget om:

“Jeg synes, vi bliver for passive, og der skal jeg tage det største ansvar for at prøve at lave noget om. Vi er gået fra at spile zone i 10-15 år til at spille mand-mand, og det gør man ikke på to-tre træninger, men jeg havde brug for at ruske op i nogle ting,” fortæller han også til TV3 Sport.

LÆS OGSÅ: Italiensk storklub vil hente Junior Firpo i januar

Efter nederlaget mod FC Midtjylland, er FC København blevet efterladt på en niendeplads. FC Midtjylland indtager en andenplads med et enkelt point op til SønderjyskE.