VAR kom igen i fokus, da Brøndby søndag slog Købehavn med 2-1. Denne gang var det FC København, der følte sig snydt.

LÆS OGSÅ: Mourinho om Bale: “Jeg har fundet psykologiske ar hos ham”

FCK-lejren sagde efter opgøret, at bolden ved Kamil Wilczeks annullerede 1-1-mål ramte Anis Slimanes hånd, før den røg over på Jonas Winds arm.

Flere spillere fra FCK-lejren gav udtryk for deres utilfreds med VAR efter kampen. En af dem, der udtalte sig, var Carlos Zeca, der sagde, at VAR dræber glæden ved fodbold. Det er en udtalelse, som han fik opbakning i fra sin træner.

“Jeg er her, fordi jeg har en passion for fodbold, og fordi jeg elsker fodbold, og jeg synes, det er ærgerligt, at det ødelægger det. Det ødelægger jo glæden og det her emotionelle ved at score. Vi kan ikke engang juble længere, når vi scorer, for vi skal jo sidde og vente tre-fire minutter på, om det nu er godkendt,” sagde Jess Thorup ifølge bold.dk, og fortsatte:

“Jeg synes, det dræber fodbolden, og det er rigtig ærgerligt. Vi skal have gjort noget ved det, og det skal vi have gjort hurtigst muligt,” sagde han også.

LÆS OGSÅ: Sir Alex Ferguson var tæt på at dø: Havde 20% chance for at overleve

Som følge af nederlaget til Brøndby, er FC København nu at finde på fjerdepladsen i Superligaen, da AGF vandt i Herning. Det betyder også, at de nu har fire point op til førerholdet fra Brøndby.