Jesse Lingard har afsløret, hvad der overbeviste ham om, at et skifte til West Ham var det rette valg. Til talkSPORT fortalte han, at det var den engelske landsholdstræner Gareth Southgate, der fik ham overbevist om, at West Ham var den rette beslutning.

LÆS OGSÅ: Manchester United vil hente upcoming midtbanespiller

28-årige Lingard fik tilladelse til at forlade Manchester United på en lejeaftale i januar-transfervinduet. Det havde han selv et ønske om, da han ville finde en klub, hvor han kunne genstarte sin karriere.

Den engelske midtbanespiller tiltrak sig opmærksom fra topklubber i hele Europa. Til sidst blev han dog overbevist om, at det ville være bedst at blive i Premier League, efter en samtale med Gareth Southgate.

“Han har givet meget støtte og tro på mig. Han gav mig min debut for England, hvilket jeg er stolt af,” sagde Jesse Lingard til talkSPORT.

“Jeg har stadig holdt kontakten med ham, selvom jeg ikke har spillet. Blot for at få hans råd om, hvad jeg skulle gøre. Det handlede om at tage den rette beslutning, uanset om det var at rejse ud i Europa eller blive i Premier League.”

LÆS OGSÅ: Prisskilt på 430 mio. kr.: Man Utd er overbevist om, at de kan sænke prisen på transfermål

“Han sagde: ‘Hvis jeg var dig, ville jeg blive i Premier League’. Derefter handlede det om at finde et Premier League-hold, og West Ham passede perfekt ind.”