Mandag aften leverede Jesse Lingard igen en fænomenal indsats for West Ham, da de spillede mod Wolves i Premier League. Den stærke præstation har ført til, at han efterfølgende har fået ros af to tidligere Manchester United-holdkammerater.

LÆS OGSÅ: Solskjær udtager lovende angriber, som Neville kalder et ‘mareridt’ for forsvarere

Lingard har ganske vist ikke blandet sig synderligt meget i startopstillingen under Ole Gunnar Solskjær, men han forblev dog en populær spiller blandt de andre spiller i truppen, selvom han ikke tilbragte meget tid på banen.

Det har man også kunne se på kommentarfeltet på Jesse Lingards Instagram, hvor han efter hver ‘Man of the Match’-præstation for West Ham, som har været næsten på ugentlig basis, siden han blev hentet til London-klubben på en lejeaftale i januar.

Der er nemlig op til flere Manchester United-spillere, der har rost ham og givet ham støttende ord med på vejen. Det skete igen efter mandagens præstation, hvor han scorede et rigtig flot mål og lavede et oplæg til et andet. Derfor spillede han en stor rolle i, at de endte med at vinde over Wolves.

LÆS OGSÅ: Southampton vil hente forsvarer i både Manchester United og Liverpool

Blandt andet var både Bruno Fernandes og Marcus Rashford på pletten med ros til deres tidligere holdkammerat, da de sendte ham rosende kommentarer til et billede, som den 28-årige Lingard havde delt på sin Instagram-profil.