Jesse Lingard har i et stykke tid lignet en mand, der ikke har en fremtid i Manchester Uniteds trup. Han har især haft det svært, efter tiltrædelsen af Bruno Fernandes og Daniel James.

LÆS OGSÅ: Kommende transfervindue: Solskjær har særligt én spiller i kikkerten

Mason Greenwoods er bestemt heller ikke noget, der har medført, at der har været flere spilleminutter til 27-årige Jesse Lingard – faktisk forholder det sig stikmodsat.

Derfor er det ikke usandsynligt, at Lingard er på vej væk fra klubben. Det var et rygte, der særligt blev pustet liv i, da han i starten af året begyndte at samarbejde med den kontroversielle agent Mino Raiola.

Det var dog ikke et samarbejde, der varede ved i lang tid. Samarbejdet førte ikke til noget, selvom der var rygter om et skifte til både Tottenham og Porto, og nu er det slut efter blot 11 måneder.

Ifølge ESPN har Lingard og Raiola nemlig valgt at stoppe deres samarbejde. I stedet vil Manchester United-spilleren fremadrettet være repræsenteret af familie og andre tætte samarbejdspartnere.

Lingard har misset de sidste syv kampe som følge af en hofteskade, er på sit sidste år af sin fireårige kontrakt, som han skrev under på i 2017. United har dog en option på at forlænge med yderligere 12 måneder med englænderen.

LÆS OGSÅ: PL-spiller om Greenwood: Han bør søge psykolog

Jesse Lingard har været i United siden 2000. Her startede han på akademiet og blev efterfølgende rykket op i førsteholdstruppen. Siden da har han spillet 209 kampe for De Røde Djævle.