Barcelona-præsident Joan Laporta kæmper en brav kamp for at kunne beholde Lionel Messi. I dag skal han til et møde med La Liga, der kan vise sig at blive afgørende for argentinerens fremtid.

LÆS OGSÅ: Messi er blevet tilbudt kontrakt af ‘verdens dårligste klub’

Han skal nemlig til et møde med La Liga-chef Javier Tebas, hvor de skal diskutere den catalanske klubs lønbudget. Det er nemlig fortsat ikke sikkert, at der faktisk er råd til at beholde Messi.

I de seneste dage har været tale om, at grunden til, at der endnu ikke er skrevet under på en kontraktforlængelse er, at Barcelona har svært ved at overholde de økonomiske fairplay-regler, hvis de forlænger med Messi.

Ifølge den catalanske sportsavis Sport er det noget, der bakkes op omkring, da Joan Laporta skal til møde med La Liga-præsident Javier Tebas.

Formålet med dette møde er, at Barca-præsidenten skal diskutere klubbens økonomi, da det ikke bliver let for den catalanske storklub at få lønningerne ned på det niveau, der er påkrævet, for at overholde reglerne.

I og med, at klubbens indtægter er faldet massivt, da de er meget påvirket af coronapandemien. Som følge af dette, er er krav om, at lønbudgettet skal tilpasses.

Årsagen til, at Joan Laporta vil have et møde med Tebas er, at han har et håb om, at La Liga-chefen vil løsne det økonomiske greb om klubben. Hvis han kan få Tebas til dette, kan det give dem plads til at beholde Messi.

LÆS OGSÅ: Xavi er ikke i tvivl: Derfor forlænger Messi

Tebas har tidligere gjort det klart, at han har et håb om, at Messi vælger at blive hos Barcelona. Det er der flere årsager til, men han er naturligvis godt klar over, at den argentinske stjerne har stor værdi for ligaen og tv-indtægterne.