Joan Laporta, der er favorit til at vinde præsidentvalget i FC Barcelona, deltog mandag i et interview på journalistens Gerard Romeros Twitch-kanal. Her fandt han blandt andet rosende ord frem til Ousmane Dembélé.

LÆS OGSÅ: Jordi Alba om PSG-kamp: Det er godt, at de ikke er med

Den populære præsidentkandidat lagde ikke skjul på, at han er stor fan af den franske stjerne, som på et seneste har fået vendt sin karriere til det bedre, efter at have været ramt af et stort antal skader.

Han har nemlig været skadesfri længe og kunne for nylig også fortælle, at han har lavet en lang række ting om i sit liv, for at sikre, at han ikke blot kunne præstere på et højt niveau, men også for at undgå skader.

Derfor er han også en spiller, som Laporta ønsker at beholde på holdet, hvis han ender med at vinde præsidentvalget i den catalanske klub, som bliver afgjort i næste måned.

“Jeg er stor fan af Dembélé. Han er i fantastisk form og mentalt er han utrolig stærk. Han er sådan en type spiller, som jeg vil sikre mig at holde i Barca i mange år,” forklarede Laporta, hvilket han fulgte op med:

“Jeg har altid snakket godt om Dembélé. Han fortjener en speciel behandling fordi, at han er en speciel og unik type spiller. Jeg elsker at se ham spille så godt.”

I forbindelse med interviewet på Gerard Romeros Twitch-kanal, talte Laporta også om Gerard Piqué:

LÆS OGSÅ: Viralt tweet viser, hvor afhængige Manchester United er af Bruno Fernandes

“Det er vigtigt for Barca at få Piqué tilbage for han er en leder og for mig er han verdens bedste centerforsvarer. Han fylder meget som leder på holdet og han bringer en masse erfaring ind i spillet,” kom det også fra Laporta.