Joan Laporta er vendt tilbage til posten som præsident for FC Barcelona med masser af optimisme og energi, og alt dette energi vil han i sommerens transfervindue rette mod én spiller: Erling Haaland. Det skriver det spanske medie Marca.

LÆS OGSÅ: Araujo forventes at blive klar til Huesca-opgør

Under sin kampagne var den nyvalgte præsident forholdsvis tilbageholdende i forhold til at nævne navne på potentielle signings. Nu har han dog gjort det klart, at Borussia Dortmund-angriberen er deres prioritet, og de vil lægge en stor økonomiske indsats i hans underskrift.

Det bliver dog ikke let at få økonomien til at hænge sammen, for at nå i mål med dette. Derfor er de nødt til at sælge godt ud af truppen, for at finde pengene til dette indkøb. I denne forbindelse er der mange forskellige spillere, der kan ende med at blive solgt.

Både Philippe Coutinho, Samuel Umtiti, Martin Braithwaite, Junior Firpo og Antoine Griezmann kan ende med at blive solgt, hvis de får det rette tilbud. Det vidner naturligvis også om, hvor vigtigt det er for Laporta at hente Haaland.

I denne sæson er det blevet til hele 31 mål og otte oplæg for den norske bomber, hvorfor det ikke er svært at se, hvorfor den 20-årige nordmand er en af de mest attraktive spillere i verden.

LÆS OGSÅ: Avis: Splittelse i Joan Laportas ledelse

FC Barcelona vil også se på at hente andre spillere, men det vil dog være billigere spillere, da Haaland er den eneste spiller, som de har til hensigt at betale for. Både Eric Garcia, Sergio Aguero, Memphis Depay, David Alaba og Georginio Wijnaldum er blevet sat i forbindelse med Barca, men de kan alle hentes på fri transfer.