Tidligere i denne måned blev Joan Laporta valgt som ny klubpræsident i FC Barcelona. Allerede nu er han i fuld gang med at få sat sit præg på holdet. Ligeledes er han også godt i gang med at skifte ud i staben i klubben.

LÆS OGSÅ: FC Barcelona har tilbudt Premier League-stjerne treårig kontrakt

Blandt andet har det betydet, at legenden Patrick Kluivert er færdig i klubben, hvor han i flere år har været akademichef. Han er blevet opsagt fra sommer. Det skriver flere spanske medier, herunder både Sport og Marca.

Den nu 44-årige Patrick Kluivert har selv spillet for FC Barcelona i seks år mellem 1998 og 2004, hvor han formåede at score 122 mål og lave 59 oplæg i 257 kampe. Siden 2019 har han siddet på stillingen som akademichef i klubben, men det er slut fra sommer og frem.

Det forventes, at han vil blive erstattet af Jose Ramon Alexanko, der også tidligere har været FC Barcelona-spiller. Han spillede for klubben fra 1980 til 1993. Desuden har han tidligere været assistenttræner for klubben tilbage i starten af 2000’erne.

LÆS OGSÅ: Denne Barca-spiller har spillet klart mest af alle

Kluivert er bestemt ikke den eneste, der forventes at forlade klub. Det catalanske medie RAC1 har nemlig afsløret, at både Roman Gomez Ponti og Albert Soler også forlader klubben. Gomez Ponti er på nuværende tidspunkt chef for klubbens juridiske afdeling, mens Soler er ansat som sportsdirektør