Barcelona-præsident Joan Laporta har givet udtryk for, at klubben er overbeviste om, at de kan ende med at vinde La Liga, efter at have besejret Valencia med 3-2 på Mestalla søndag.

LÆS OGSÅ: Arsenal og Tottenham viser interesse i Barca-talent

Den 58-årige præsident var til stede under kampen mod Valencia, og efter opgøret gav han sin mening til kende vedrørende deres chancer for at løbe med det spanske mesterskab i år.

Sejren over Valencia, som blev hevet i land takket været mål fra Lionel Messi og Antoine Griezmann, sikrede dem yderligere tre point til kontoen i den spanske liga.

“Jeg sagde allerede før kampen mod Valencia, at hvis vi vinder de fem kampe, der er tilbage, er vi overbeviste om, at vi vinder ligaen,” sagde han ifølge Marca og fortsatte:

“Nu er der ikke fem, nu er der fire, som vi har tilbage til at vinde titlen. Jeg tror på os.”

Efter opgøret havde Ronald Koeman også noget at sige om holdets præstation. Den hollandske træner var ikke selv på bænken på Mestalla, da han har karantæne efter sit røde kort i opgøret mod Granada.

LÆS OGSÅ: Barca-truppen samledes hos Messi: Var det fejring eller afskedsmiddag?

I et opslag på Twitter har han rost holdets mentalitet. Barca har ganske vist appelleret beslutningen om Koemans karantæne, men det tyder ikke på, at de får noget ud af det. Derfor vil han heller ikke være med til kampen mod Atletico.