Efter at have sovet ovenpå søndag aftens sejr ved præsidentvalget, har Joan Laporta modtaget en lang række lykønskninger. En af dem, der også har ønsket ham tillykke med sejren, er Lionel Messi. Det har været medvirkende til, at Joan Laporta igen har givet udtryk for, at han tror, at Messi bliver i klubben.

LÆS OGSÅ: Video: Laporta lagde vejen forbi Koeman og trænerstaben

Det fortæller han til den spanske radiostation RAC1, der har fanget ham til et kort interview ovenpå den nylige valgsejr. Ligeledes blev der selvfølgelig også talt om Lionel Messis fremtid hos FC Barcelona.

“Om der er nogle spillere der har ønsket mig tillykke? Det har for eksempel Leo Messi, Gerard Piqué og Jordi Alba. Det finder jeg helt naturligt,” lød det fra Joan Laporta, da han udtalte sig til RAC1, hvorefter han fulgte op med:

“Det var dejligt at se Messi møde op og stemme. Det er endnu et bevis på, at han elsker Barca. Jeg er overbevist om, at han ønsker at blive. Det gav et godt billede af ham selv og af klubben, for han viste, at vi er mere end en klub.”

Til sidst kom han også ind på, at han vil gøre sit bedste for både Barca og Lionel Messi. I denne forbindelse siger han, at han vil give ham et sportsligt forslag, der skal gøre det muligt for ham igen at vinde Champions League.

LÆS OGSÅ: Barcelona efter ny sejr: Den nye stime er blandt de bedste i historien

“Jeg er meget fortrøstningsfuld omkring at vi skal tale sammen. Vi vil gøre det bedste for Barca og for Leo. Vi vil give ham et sportsligt attraktivt forslag, så han igen kan opleve at vinde Champions League. Jeg er sikker på, at han vil tilpasse sig de økonomiske rammer, for han lader sig ikke styre af penge,” sagde han også.