Torsdag led Barca et 2-1-nederlag til Granada på hjemmebane. Det betød, at de smed vigtige point i kampen om at vinde La Liga. Det var en gylden mulighed for den catalanske klub, men de udnyttede den ikke.

LÆS OGSÅ: Lionel Messi køber lejlighed til 45 millioner i Florida

Efter nederlaget til Granada udtalte Jordi Alba sig til pressen. Her var tydeligt nedtrykt.

“Det er et meget hårdt slag. Det var en unik mulighed. De kom to gange og scorede to mål. Vi er nødt til at dræbe kampe som dette tidligere. Nu er vi nødt til at forsøge at vidne alle fem kampe og se, hvad der sker,” sagde han.

Alba ønsker dog, at holdet husker at holde humøret oppe. Derudover påpegede han også, at dynamikken i spillet var positivt.

“Jeg synes, at dynamikken var god. Vi kunne have scoret det andet mål, men i sidste ende mislykkedes vi. Vi fortsætter med at kæmpe,” lød det.

Dog gav han også udtryk for, at han ved, at de er nødt til at håbe på, at Real Madrid endte spiller uafgjort eller taber endnu en kamp. De har nemlig lige mange point, men Real Madrid er foran i tabellen, fordi de har en bedre målscore.

“Der er kampe, der skal afgøres tidligt. Nu er vi ikke kun afhængige af os selv, men vi skal fortsætte,” sagde Jordi Alba.

Den 32-årige forsvarer har dog ikke givet op, og tror stadig på, at der er en chance for, at Barca kan ende med at løbe med titlen.

LÆS OGSÅ: Skuffet Koeman: Det er svært for alle

“Jeg tror, at vi har en stor chance for at vinde titlen, hvis vi vinder alle de resterende kampe,” rundede han af.