Torsdag aften led Barcelona nederlag til Athletic Club. Det fik Jordi Alba til at sende en bøn til sine holdkammerater efter kampen.

Barcelona har fortsat svært ved at vinde deres kampe. Det beviste de igen torsdag aften, hvor de led nederlag til Athletic Club i Copa del Rey.

LÆS OGSÅ: PL-klub vil afløse stjerneangriber med Robert Lewandowski

Efter kampen havde Jordi Alba en bøn til sine holdkammerater. Det er dog især de ældre spillere i truppen, som han ser ud til at have en bøn til.

“Tingene er positive med Xavi. Det er en svær sæson. Individuelt eller kollektivt,” lød det fra Jordi Alba efter nederlaget til Athletic Club.

“Vi skal hjælpe de unge spillere. Det har været et hårdt år med mange nye spillere, men vi vil stadig gerne blive ved med at arbejde og blive ved med at forbedre os. Vi skal motivere de unge spillere.”

“Lad os håbe, at sejrene kommer snart, holdet har meget brug for det,” tilføjede den rutinerede forsvarer.

Som en af de ældre spillere i truppen, er Jordi Alba en af de spillere, der skal tage del i at motivere og hjælpe de yngre spillere. Derudover skal han dog også præstere på banen, hvor han skal gøre sig fortjent til sin plads.

På det seneste har han dog haft svært ved dette. Statistikken for kampen mod Athletic Club viser, at han mistede bolden hele 33 gange, ligesom der blev driblet forbi ham tre gange.

Derudover var han også uheldig at være manden, der endte med at koste Barcelona sejren. Athletic Club blev han idømt et straffespark, fordi Alba havde haft hånd på bolden.

LÆS OGSÅ: Xavi sender stikpille til Dembélé

Jordi Alba og co. skal i aktion igen søndag aften, hvor de spiller mod Alaves i La Liga. Her skal de forsøge at sikre sig tre vigtige point til kontoen i den spanske liga.