Der er sket rigtig meget i FC Barcelona i løbet af de seneste par uger. Nu er klubbens nye præsident endelig blevet valgt, hvorfor den catalanske storklub kan se fremad.

LÆS OGSÅ: Avis: Barca overvejer at rykke stortalent op

En af de ting, der i fremtiden skal styr på, er Lionel Messis situation. Der har været et hav af rygter om, at han til sommer siger farvel til sin nuværende klub, til fordel for et skifte til enten Manchester City eller Paris Saint-Germain.

Men ifølge Sergio Gonzalez er der ikke hold i rygterne om, at Messi er på vej videre til en anden klub. Efter sigende skulle det faktum, at Joan Laporta endte med at vinde valget være en vigtig brik til at sikre, at Messi ender med at blive i den spanske klub.

Gonzalez, der siges at have kilder meget tæt på Messi, skrev det følgende på Twitter: “Se queda. No compren más relatos,” hvilket kan oversættes til “Han bliver. Køb ikke flere historier.”

Lionel Messi selv deltog også ved valget i den catalanske klub for første gang nogensinde. Som tidligere angivet, har der været mange spekulationer om hans afgang, men Laportas sejr ved valget kan vise sig at være et vigtigt vendepunkt.

Der er dog intet, der er bevist endnu. Joan Laporta mener ikke, at Messi er motiveret af penge, men derimod af, at han vil have et godt sportsligt projekt. Hans hyre har dog bestemt ikke været lav de seneste, og han kommer næppe til at acceptere en alt for stor lønnedgang.

LÆS OGSÅ: Disse spillere har Laporta hentet til Barca

Det betyder også, at FC Barcelona fortsat er nødt til at sikre sig, at de har råd til at beholde den argentinske stjerne i truppen.