Journalist Dean Jones var inviteret til at deltage i den seneste udgave af Touchline Talk, for at diskutere alt, der er relateret til Premier League-transfers

LÆS OGSÅ: Milan-boss sviner Solskjær: “Du er ikke andet end et røvhul”

Jonas blev spurgt ind til hans syn på potentielle nye spillere på Old Trafford til sommer, og i denne forbindelse gav han udtryk for, at særligt én spiller potentielt kan sælges til sommer, for at gøre plads til nyindkøb.

Jones stiller nemlig spørgsmålstegn ved Anthony Martials fremtid i Manchester United. Franskmanden har spillet for De Røde Djævle i seks år, efter at være blevet hentet for 55 millioner pund i Monaco.

Den 25-årige har spillet 167 kampe for De Røde Djævle i Premier League alene. I den bedste række i England har han også formået at score 55 mål. Det oplyser Transfermarkt.

Jones havde følgende at sige om det faktum, at der er en chance for, at Martials tid i Manchester United potentielt er slut til sommer:

“Jeg tror ikke, at Anthony Martial er den person. Selv når han har gode kampe, spilder han stadig store chancer Han er ikke blevet den kliniske 9’er, som man troede, han ville blive.”

“Og jeg tror, at de bestemt overvejer at sælge ham, hvis et godt tilbud skulle komme ind.”

LÆS OGSÅ: Tottenham og Manchester United udviser interesse i Lazio-profil

Martial har været sat i forbindelse med et skifte til Serie A-giganterne Inter til sommer.