I takt med, at Manchester United nærmede sig indkøbet af Borussia Dortmund-stortalentet Jadon Sancho, kunne man sideløbende høre rygter om, at de også var ude med snøren i Real Madrid.

LÆS OGSÅ: Inter vil hente Barca-spiller, som også er på radaren i Juventus

De Røde Djævle skulle nemlig have set sig varme på midtstopperen Raphael Varane, og nu siger Mario Cortegana, som er Real Madrid-korrespondent for Goal Espana, at Los Blancos og United har påbegyndt forhandlingerne om Varane.

Real Madrid formåede som bekendt ikke at overtale den 28-årige midterforsvarer til at skrive under på en kontraktforlængelse, hvilket, kombineret med et kontraktudløb næste sommer, medførte, at man blev mere åben over for idéen om at sælge, da man dermed stadig ville have en mulig for at indkassere et fint beløb.

Der er dermed mere og mere, der taler for, at Varane har spillet sin sidste sæson i Real Madrid, og det bliver spændende at følge situationen og finde ud af, hvilken klub, der formår at sikre sig hans underskrift.

“Lige nu lytter Varane til alle parter i forhandlingerne, hvor United står i en rigtig god position, men en forlængelse med Real Madrid er ikke helt død endnu,” skriver Mario Cortegana. 

LÆS OGSÅ: Pogba afviser kontraktsnak med United: Ingen bud endnu

Raphael Varane har spillet i Real Madrid siden 2011 efter skiftet fra Lens, og han kan bryste sig af at have vundet Champions League hele fire gange med Real Madrid.