Det blev tirsdag aften bekræftet, at alle seks Premier League-klubber valgte at trække sig og ikke længere støtte op om forslaget, som ville medføre, at de største klubber i Europa ville etablere en udbryderliga, altså den såkaldte Super League.

LÆS OGSÅ: Super League kollapser: Alle Premier League-storklubber har trukket sig

Det blev med det samme mødt af massiv kritik og modstand, hvilket man også så komme fra Storbritanniens premierminister Boris Johnson, som delte et opslag på Twitter, hvor han kunne fortælle, at han ville kæmpe for at modarbejde Super League.

Han kan derfor glæde sig over nyheden om, at det er blevet lagt i graven.

“Jeg byder aftenens udmeldinger velkommen. Det er det rigtige resultat for fodboldfans, klubber og samfund på tværs af landet. Vi skal fortsætte med at beskytte vores elskede nationalsport,” skriver Boris Johnson på Twitter.

I takt med, at alle seks klubber fra Premier League, herunder Manchester United, Chelsea, Arsenal, Liverpool, Manchester City og Tottenham, havde trukket sig fra ligaen, er alles øjne nu rettet mod Spanien og Italien.

LÆS OGSÅ: Boris Johnson om Super League: “Vi vil gøre alt for at modarbejde det”

Det er dog værd at notere, at der ikke burde være meget at komme efter, da Super League skulle være blevet trukket tilbage.