Meget tyder på, at Jude Bellingham forlader Dortmund næste sommer. Skulle det ske, har han allerede sat næsen op efter et skifte til en helt særlig klub.

Hvis Jude Bellingham skulle beslutte sig for at vinke farvel til Borussia Dortmund til sommer, kommer han næppe til at mangle bejlere.

LÆS OGSÅ: Christian Eriksen sammenlignes med United-legende

Den unge midtbanespiller er nemlig på radaren i en lang række klubber. Derfor forventes det også, at der vil være stor kamp om hans underskrift næste år.

Kampen kan dog vise sig at blive kort, for ifølge mediet El Chiringuito, har han nemlig allerede truffet en beslutning om, hvor han helst vil spille.

Ifølge mediet skulle han nemlig have et ønske om at skifte til Real Madrid, fremfor nogle af de andre klubber, der har vist interesse for ham.

Viser det sig, at der ikke er interesse i Real Madrid, eller at den spanske klub nægter at betale den krævede pris, er der dog talrige andre muligheder for Bellingham.

LÆS OGSÅ: Tre Premier League-klubber vil hente Mbappé

90min skriver nemlig, at både Liverpool, Manchester United, Chelsea og Manchester City også har interesse i at købe ham næste år.