Sponsoreret indhold

Som fodboldfan er der næsten altid noget at ønske sig til jul. Om det er det nyeste computerspil eller de nye udebanetrøjer. Alligevel kan det godt være en god idé at komme med en masse forskellige, specifikke ønsker, så der er lidt af vælge imellem. Hvis du er en sand fodboldtosse, så kommer listen helt sikkert kun til at være fyldt med fodboldting. Hvis nu du skulle have overset eller glemt et julegaveønske, har vi samlet de mest hyppige fodboldinspirerede julegaveønsker her. 

De nyeste spil i gave

Man kan næsten ikke komme uden om de nyeste spil til både computer og PlayStation, når man snakker fodboldgaver. Det kan være, at du i forvejen har investeret i det nyeste FIFA spil, der trods alt allerede udkommer i september. Men hvis ikke du har, så skal den da helt klart på listen. Det er også en god og overskuelig gave, de fleste vil kunne finde ud af at købe. 

Dernæst skal vi heller ikke glemme Football Manager 2020. Den nyeste tilføjelse til FM-spillene. Disse er også blevet rigtig populære på det sidste, og hvis du godt kan lide at vide mere om managerne og alt det bag selve kampene, så er det et rigtig fedt spil. Du kan også ønske dig Football Manager Touch-versionen, der har skåret mediecirkusset, kampforberedelserne og selve kampene fra. På den måde får du kun manager-delen. Perfekt til dig, der er meget interesseret i netop det. 

Alt det andet

Man kan næsten ikke komme udenom de mange fodboldtrøjer, når man skal til at ønske sig gaver. Alt afhængig af hvilket hold, du holder med, har de helt sikkert fået en lækker trøje, du bare må få fingrene i. Eller måske der er kommet en ny spiller til, som du bare må have på ryggen. Der er mange gode grunde til at ønske sig en ny fodboldtrøje, og det skader jo aldrig blot at skrive den på. 

Hvis du ikke er helt sikker på, hvad du ellers ønsker dig, så kan du tage et kig på denne liste over julegaveidéer for mere inspiration. Ellers kan du altid ønske dig en fodboldrejse, der dog er af den dyrere kaliber og er bestemt ikke en gave alle vil give. Det kan også være, du er vild med Superligaen. Så er det lidt mere lige til at ønske sig billetter til disse kampe end havde det været Premier League eller La Liga.