I og med, at Barcelona denne sommer har hentet Emerson til klubben, er der nu tre spillere i truppen, der kan dække højrebackpositionen. Det skulle angiveligt have fået Bayern München til at kontakte Barcelona med henblik på at købe én af dem. Nagelsmanns førstevalg skulle efter sigende være Sergino Dest.

LÆS OGSÅ: Manchester United har henvendt sig til Barcelona med byttehandel

Bayern München er i øjeblikket på jagt efter en ny højreback, og dem har Barcelona – som sagt – hele tre stk. af. Derfor er den tyske klub af den opfattelse, at der er god basis for en handel. Især som følge af, at Barcelona har brug for penge. Sådan lyder det fra den spanske avis Sport.

Som sagt er det særlig Dest, der er på radaren i den tyske klub. Ham forsøgte de nemlig også at hente, da han spillede i Ajax, men han endte med at vælge Barca.

Tilsyneladende har de dog ikke helt droppet idéen om at hente Dest. De har nemlig intentioner om at forsøge igen denne sommer, hvor de ifølge Sport skulle være klar med 30 millioner euro. Det er et beløb, der potentielt kan ende med at friste Barcelona til at give slip på Dest.

Dest spillede en udmærket, men dog meget svingende sæson i Barcelona. Han spillede i 44 ud af sæsonens 68 kampe, hvoraf 33 af dem var fra start.

LÆS OGSÅ: Arsenal udser sig Barcelona-spiller som Bellerin-afløser

Den tyske klub har dog ikke låst sig fast på Dest. De skulle nemlig også være villige til at tale om både Emerson eller Sergi Roberto, der også er erfarne på højrebackpositionen.