Jürgen Klopp: "Otte klubber kan vinde Premier League"

Nicolai Busekist — 20. nov 2020 09:27
Foto: Shutterstock

Liverpool og Klopp vandt i sidste sæson Premier League. De ikke blot vandt, men vandt i hel suveræn stil. Klopps tropper ser dog ikke ud til at få det helt lige så let i denne sæson.

LÆS OGSÅ: Ancelotti har afvist jagt på Real Madrid-profil

Efter otte runder ligger Liverpool nummer tre i PL. Undervejs har de blandt andet måtte lide et nederlag på hele 2-7 til Aston Villa. Liverpool har dog også været skadesplaget i denne sæson.

Manager Jürgen Klopp er af den opfattelse, at der er flere klubber, der er med i kampen om at vinde mesterskabet i denne sæson. Af denne grund vurderer han også, at han vil være en større bedrift at vinde i denne sæson, end i den forrige.

"Otte klubber kan vinde Premier League, og jeg har intet problem med, at der bliver åben kamp om mesterskabet. Det generer mig på ingen måde, at mesterskabet nok kan vindes med færre point end de seneste sæsoner," fortæller Klopp til Mail Online, og følger op:

"Hvis vi vinder mesterskabet denne gang, vil det være en stor bedrift. Måske større end i sidste sæson. Det er dét, jeg elsker ved Premier League, at der er så mange med i mesterskabskampen."

Han mener ikke, at deres egen start har været så ringe:

LÆS OGSÅ: Manchester United kan gå glip af talentfuldt transfermål

"Vores egen start har ikke været så ringe. Ja, vi havde en speciel kamp mod Aston Villa, men måske havde vi brug for den kamp. Vi har brugt den godt."

Andre læser

Kommentarer

  1. Der er intet indhold

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Følg Fodboldnyheder

Partnere