Jürgen Klopp har et klart mål om at styrke sin trup til sommer, og i denne forbindelse er der især én spiller, han vil have til Anfield.

Liverpool kan ikke just prale af at have haft den bedste sæson indtil videre. Derfor skulle Jürgen Klopp også have gjort det klart for ledelsen, at han ønsker at styrke truppen til sommer.

LÆS OGSÅ: Serie A-klub vil hente City-stjerne

Det har medført, at den engelske klub er blevet kædet sammen med en lang række spillere, men det har især været nye spillere til midtbanen, de er blevet sat i forbindelse med.

Ifølge Sky Sports Germany er der dog især én spiller, som Klopp har et meget stort ønske om at hente til Anfield, når denne sæson er overstået.

Den tyske træner siges nemlig at have gjort Jude Bellingham til sit primære transfermål, hvorfor han lægger pres på ledelsen i klubben, som han vil have til at hente ham.

For nylig lød det, at det skulle være Liverpool, der er favoritter til at hente Bellingham, men de kan forvente at få konkurrence fra både Real Madrid og Manchester City.

LÆS OGSÅ: Mbappé vil hente City-stjerne til PSG

Uanset hvilken klub, der ender med at vinde kampen om Bellingham, kan de forvente at skulle betale en høj pris for ham, da han værdisættes til op mod 150 mio. euro af Dortmund.