Før opgøret mod Atalanta, besvarede Jürgen Klopp en række spørgsmål. I denne forbindelse udpegede han blandt andet hans syn på historiens tre bedste fodboldspillere, hvoraf to af dem er Barcelona-legender.

LÆS OGSÅ: FC Barcelonas 2021/22-udebanetrøjer lækket

Den 53-årige Klopp var vidne til Diego Maradonas storhedstid. Derfor har Liverpool-træneren også givet den argentinske stjerne en plads i top-3 sammen med Pelé og Lionel Messi. At der er to Barcelona-legender med, er et bevis på, at Barcelona har været hjemsted for flere store spillere.

“For mig, er de tre største spillere Maradona, Messi og Pelé,” sagde Jürgen Klopp ifølge Esporte Interativo.

Træneren udviste også sin smerte over Maradonas død. Den argentinske legende afgik ved døden den 25. november, og de fleste Champions League-hold holdt et minuts stilhed for fodboldgeniet.

Det faktum, at han formåede at inspirere så mange generation i så stort et omfang, må siges at være sensationelt. En træner som Klopp har sandsynligvis brugt sin barn- og ungdom på at følge Maradonas præstationer på banen.

I Messis tilfælde er Klopp stødt på ham på det højeste niveau i fodbold. I en Champions League-semifinale mod de eventuelle mestre Liverpool, formåede Messi at score et flot frisparksmål.

LÆS OGSÅ: Liverpool forbereder bud på Mané-erstatning

Barcelona havde desuden en solid føring i slutningen af kampen, men på trods af dette, lykkedes det imidlertid alligevel for den tyske træner og hans mandskab at vende kampen.