Juventus-træner Massimiliano Allegri endte under søndagens kamp i en ophedet sidelinjeudveksling med angriberen Alvaro Morata.

Allegri og Morata blev uvenner under søndagens kamp mod Genoa. Det var tydeligt at se på tv-billederne, da den 29-årige angriber blev skiftet ud.

LÆS OGSÅ: Rangnicks første transfer er klar: Henter spiller med frikøbsklausul på 279 millioner

Da Torino-klubben var foran med 1-0 i det 73. minut, besluttede Allegri at trække Morata ud. I stedet sendte han den blot 21-årige Moise Kean ind på banen.

Det var tydeligt, at det var en beslutning, som Morata slet ikke var tilfreds med. Det gav han tilsyneladende udtryk for, da han kom ud på sidelinjen til sin træner.

Det resulterede i en ophedet udveksling mellem træner og spiller, hvorefter Morata fortsatte over til bænken, hvor han satte sig ned.

Foto: Jonathan Moscrop/Getty Images

Udskiftningen af Morata kom efter et skænderi med Genovas Davide Biraschi. Det var tilsyneladende en af årsagerne til, at Allegri besluttede sig for at trække den spanske angriber ud.

Morata kunne blot have sat sig på bænken, men det valgte han ikke at gøre. Da han gik forbi Allegri, skubbede han ham på skulderen og råbte af ham.

Mikrofoner på sidelinjen opfangede dele af udvekslingen mellem dem.

“Du begik en fejl. Du skal holde kæft!” lød det fra Allegri, hvortil Morata svarede:

“Hvad har jeg gjort?!”

LÆS OGSÅ: Xavi vil have tidligere Manchester United-winger til Barcelona

Juventus endte med at vinde kampen med 2-0, da Paulo Dybala scorede et sent mål, der lukkede kampen. Cuadrado åbnede kampen med det første mål.