I den forgangne sæson har der ikke ligefrem været det helt store at råbe hurra for i Juventus, hvor de ikke formåede at finde de helt fine takter frem, men hvor de dog alligevel kvalificerede sig til Champions League, hvilket dog først blev en realitet, da man havde spillet den sidste runde i Serie A.

LÆS OGSÅ: Inter vil hente Barca-spiller, som også er på radaren i Juventus

Det kommer ikke som den helt store overraskelse, at den skuffende sæson fik mange til at spekulere i, hvorvidt Cristiano Ronaldo ville ende med at forlade klubben, hvilket man dog ikke regner med i Torino, hvor man fortsat er helt rolige.

“Der har ikke været et signal fra Ronaldo. Slet ikke, når man tænker på de rygter, som har været, har der slet ikke været noget fra Juventus i det aspekt.”

“I sidste sæson scorede han 36 mål i 44 kampe, og tallene siger ikke altid det hele, men vi er glade for, at Ronaldo tilslutter sig holdet, når han er færdig med sin ferie,” siger klubbens sportsdirektør Federico Cherubini på et pressemøde.

LÆS OGSÅ: Pogba afviser kontraktsnak med United: Ingen bud endnu

Cristiano Ronaldo kunne tage sig en velfortjent ferie efter Portugal nåede til vejs ende ved EURO 2020, da de blev slået ud af Belgien.