Der har været rygter om, at Miralem Pjanic er på vej tilbage til Juventus. Skal man tro transferekspert Fabrizio Romano er der dog intet hold i disse rygter.

LÆS OGSÅ: Medie: Barcelona er åbne for salg af stjerne

Ifølge Romano har Juventus ‘ikke starte nogen dialog’ med Barcelona med henblik på at hente Miralem Pjanic. Årsagen til dette er, at deres prioritet er en anden midtbanespiller. De foretrækker nemlig Manuel Locatelli over Miralem Pjanic.

Derfor er der ikke meget, der tyder på, at Miralem Pjanic er på vej til Juventus. Der er dog andre klubber, der har meldt sig på banen, hvorfor det ikke kan udelukkes, at han bliver solgt eller udlejet denne sommer.

Juventus ser derimod ud til at arbejde på at få arrangeret endnu et møde med Sassuolo, hvor de vil diskutere en transfer for Manuel Locatelli.

Desuden har Miralem Pjanic for nylig afslået et tilbud fra FC Barcelona om at forlade klubben gratis. Det bliver også bekræftet af Fabrizio Romano. Angiveligt skulle årsagen være, at han ikke vil acceptere tilbuddet, før han har fundet en ny klub.

Den bosniske midtbanespiller blev hentet til Barcelona fra Juventus sidste sommer i en handel, der havde en værdi på 60 millioner euro. Siden sin ankomst til klubben er det ikke blevet til mere end 1.295 minutter på banen for Pjanic, hvilket han også har udtrykt sin utilfredshed med.

LÆS OGSÅ: Tidligere Barcelona-spiller vil hive klubben i retten

Barcelona er meget ivrige efter at få sendt den 31-årige bosnier afsted, da han er en løntung spiller. Kan de sælge Pjanic, vil det gøre det betydeligt lettere for klubben at sikre, at de kan forlænge med Lionel Messi.