Det tyder på, at Paul Pogba forlader Manchester United til sommer. Den franske midtbanespiller forventes at skifte til PSG.

Der har været mange spekulationer om Paul Pogbas fremtid. I de seneste uger har han nemlig været kædet sammen med flere klubber.

LÆS OGSÅ: Koundé har besluttet sig: Vil til denne klub

Blandt andet har der været forlydender om, at han overvejer at vende retur til Juventus. Nu lyder det dog, at den italienske klub er ude af kampen om franskmandens underskrift.

Ifølge Todofichajes er Juventus nemlig ikke i stand til at matche det økonomiske tilbud fra Manchester United. En klub, der til gengæld er i stand til dette, er Paris Saint-Germain.

Derfor skulle den franske storklub angiveligt være favoritter til at hente den 28-årige midtbanespiller, når hans kontrakt med Manchester United udløber til sommer.

Da hans kontrakt udløber til sommer, kan han forlade klubben på en fri transfer. Derfor skal der ikke betales en transfersum, men et lønkrav på 16 mio. euro har medført, at Juventus har været nødt til at trække sig.

Lønkravet forventes dog ikke at afskrække PSG, der fortsat er meget interesserede i at hente ham til Parc des Princes i sommerens transfervindue.

LÆS OGSÅ: Avis: Storklub tæt på aftale med Haaland

Todofichajes skriver desuden, at Paris-klubben også skulle være villig til at give ham en kontrakt, der løber frem til sommeren 2027.