Paul Pogba forventes at forlade Manchester United til sommer, når hans kontrakt udløber. Favoritterne til at sikre sig hans underskrift er Juventus.

Manchester United-midtbanespilleren har angiveligt allerede modtaget et konkret kontrakttilbud fra Juventus. Vender han tilbage til den italienske klub til sommer, er de klar til at betale ham 160.000 pund om ugen.

LÆS OGSÅ: Endnu en PL-klub melder sig ind i kampen om Sterling

Den 29-årige franskmands kontrakt udløber denne sommer, og der er ikke den store forventning til, at De Røde Djævle forlænger med ham.

Juventus er dog ikke den eneste klub, der har været kædet sammen med Paul Pogba. Han har nemlig også været sat i forbindelse med både PSG og Real Madrid, der også skulle være åbne for at tilbyde ham en kontrakt.

Ifølge Mirror er det dog Juventus, der står stærkest i forhold til at sikre sig Pogbas underskrift, da han selv skulle have et ønske om at vende retur til Italien. Det vides dog ikke, om han vil acceptere en ugeløn på 160.000 pund.

Dog er det værd at nævne, at Mirror skriver, at tilbuddet også inkluderer en lukrativ bonuspakke og en ansættelsesbonus, hvilket naturligvis kan være med til at overbevise ham om et skifte til Torino.

LÆS OGSÅ: Barca-talent har besluttet sig: Vil væk fra klubben

Efter sigende er Juventus villige til at være meget fleksible, da de er meget ivrige efter at hente ham tilbage til klubben denne sommer.