Der har allerede været meget tale om Cristiano Ronaldos fremtid, efter det er kommet frem, at Serie A-klubben Juventus er interesseret i at sælge ham.

LÆS OGSÅ: PSG-chef: Vi har råd til Cristiano Ronaldo

Han er en meget løntung spiller, hvilket ikke harmonerer med Juventus’ økonomiske situation. Angiveligt skulle han være fem gange så godt betalt, som den næstbedst betalte spiller i klubben.

Skulle det vise sig, at Juventus ønsker at skille sig af med Cristiano Ronaldo, skulle PSG efter sigende stå klar med et bud på portugiseren. Det har fået Juventus til at gøre sig nogle nye overvejelser.

Nu håber de på, at de to klubber han lave en stor byttehandel. De er nemlig villige til at sende den 35-årige stjernespiller til Paris Saint-Germain, men de vil gerne have en spiller retur.

Ifølge italienske Tuttomercatoweb skulle Juventus ikke blot være interesseret i at sende Cristiano til PSG, men de håber samtidig, at Neymar er klar til at rejse den anden vej i en byttehandel.

LÆS OGSÅ: Neymar skylder FC Barcelona mere end 70 millioner

Begge spillere har kontraktudløb i sommeren 2022, hvorfor en byttehandel kunne komme på tale. Der er endnu intet officielt meldt ud, hvorfor der – indtil videre – blot er tale om rygter.