Både Juventus, Roma og Inter Milan har alle udvist interesse i den nuværende Manchester United-midtbanespiller Juan Mata. Det skriver The Sun.

LÆS OGSÅ: United og Liverpool i kamp om La Liga-bomber

Hans nuværende kontrakt med klubben står til at udløbe til sommer. United har dog muligheden for at udløse en option, der forlænger hans kontrakt med yderligere 12 måneder.

Hans spilletid har dog været meget begrænset i denne sæson, da han kun er startet ind i otte kampe på tværs af alle turneringer i år, hvorfor en forlængelse er tvivlsom.

Til trods for dette, er han fortsat glad og tilfreds hos De Røde Djævle og Ole Gunnar Solskjær. Den norske manager ser ham desuden også som en nøglemand i klubben, som han har været en del af i mere end syv år.

Men den tidligere Chelsea-spiller er dog også ivrige efter at komme til at spille mere regelmæssig fodbold. Det hænger naturligvis særligt sammen med, at han træder ind i de sidste år af sin karriere.

Inter, der for nylig har skrevet kontrakt med Romelu Lukaku og Ashley Young, er den klub, der har udvist mest interesse indtil videre. Både Roma og Juventus overvejer dog også at forsøge at bringe ham til klubben på en fri transfer til juni.

LÆS OGSÅ: Nu forklarer Mino Raiola sin Pogba-kommentar

Spørgsmålet er dog, om italiensk fodbold er noget, der tiltaler Juan Mata, da han også har muligheden for et lukrativt skifte til Mellemøsten. Hertil håber han efter sigende også på, at klubber fra hans hjemland melder sig på banen.