Juventus er igen røget ud af Champions League efter gruppespillet, og hvad værre er, at Giorgio Chiellini har været plaget af skader de seneste to sæsoner. Det forlyder nu, at Juventus-kaptajnen snart lægger støvlerne på hylden.

LÆS OGSÅ: Ferdinand er forundret: Han bør skifte permanent fra United

Det melder La Gazzetta dello Sport.

De skriver, at Giorgio Chiellini meget vel kan ende med at indstille karrieren efter denne sæson, hvilket er den 16. sæson i Juventus-trøjen.

Chiellini blev i starten af 2019/20-sæsonen ramt af en slem knæskade, hvorfor han blot fik spilletid i fire kampe i den sæson. I denne sæson står han noteret for at have spillet ni kampe for Juventus.

Han er også ved at være godt oppe i alderen, da han fylder 37 år til august, men han har tørnet ud for Juventus siden 2005, hvor han skiftede til Den Gamle Dame fra Fiorentina. Igennem tiden har han spillet 526 kampe for Juventus, hvoraf han har vundet ni mesterskaber.

LÆS OGSÅ: Avis: Ansu Fati skal erstatte Ronaldo i Juventus

Han er dog ikke den eneste, der skal finde ud af, hvad fremtiden bringer, da også den 43-årige målmand Gianluigi Buffon skal finde ud af, hvad der skal ske. Han skulle dog derimod overveje at forlænge sin kontrakt med Juventus.