Juventus og PSG kan ende med at indgå en stor byttehandel til sommer. Det er en byttehandel, der kommer til at involvere Cristiano Ronaldo, som i lang tid har været kædet sammen med et skifte væk fra klubben.

LÆS OGSÅ: Real Madrid-legende meldes tæt på etårig forlængelse

Nu skriver det spanske medie AS, at den italienske klub overvejer at bytte ham væk. Helt konkret vil der være tale om en byttehandel, der sender Cristiano Ronaldo til PSG, mens Mauro Icardi vil blive sendt den anden vej. Derudover skulle Torino-klubben også arbejde på at hente Moise Kean tilbage fra Everton.

En af de klare årsager til, at der har været en del spekulationer om Cristiano Ronaldos fremtid er, at han angiveligt ønsker at skifte til en klub, hvor han kan løfte Champions League-trofæet én sidste gang.

De mange rygter om den portugisiske stjerne har stået på i lang tid. Især rygterne om, at han skulle være på vej tilbage til sin tidligere klub i form af Real Madrid.

Et sådant comeback virker dog meget usandsynligt, da den spanske klub efter sigende fokuserer på Kylian Mbappé og Erling Haaland.

LÆS OGSÅ: Neymar afslører: Dette vil han lave, når støvlerne er lagt på hylden

Den ny 36-årige Cristiano Ronaldo blev hentet til Juventus i 2018. I denne sæson er det blevet til 25 mål og to oplæg i 27 kampe for portugiseren. Dette er nok til, at han har sikret sig en plads som nummer på et på topscorerlisten.