Der skal ikke herske nogen tvivl om, at Andrea Pirlo ikke har fået nogen drømmestart i Juventus, efter han sidste år blev ansat som cheftræner for Juventus.

LÆS OGSÅ: Serie A-klub vil lokke Sergio Agüero til Italien med skattefinte

Cristiano Ronaldo og resten af Juventus-mandskabet står over for at skulle mødes med Napoli, og hvis man taber, så vil det betyde, at Pirlos tropper ryger helt ned på femtepladsen i Serie A-tabellen.

Det har naturligvis medført, at der har været mange spekulationer om Andrea Pirlos fremtid i klubben. Det blev blot forstærket, da Juventus endte med at ryge ud til Porto i Champions League, ligesom man i de seneste to kampe mod Benevento og Torino blot har hentet ét point.

Massimiliano Allegri, Juventus cheftræner fra 2014 til 2019, er flere gange blevet rygtet tilbage til klubben, og ifølge Football Italia er rygterne tiltaget i styrke, efter at Allegri har mødtes med Juventus-præsident Andrea Agnelli.

Andrea Pirlo har dog forud for opgøret mod Napoli slået fast, at han ikke er bekymret for ovennævnte møde.

“Nej, det har jeg ingen holdning til. Præsidenten informerede mig selv om det møde. De er stadig venner. Alt handler ikke fodbold. Det ville være ligesom hvis jeg spiste middag med Maldini, hvorefter det næste dag ville komme ud, at han vil have mig til at blive Milans cheftræner. Der er også venskaber, der strækker sig ud over fodbold. Det er normalt,” kom det fra Pirlo ifølge Football Italia.

Det må dog siges, at det virker usandsynligt, at Pirlo har råd til at tabe mod Napoli. Der kommer i den næste måned flere vanskelige kampe for Juventus, da de tørner sammen med Inter, Milan og Atalanta.

LÆS OGSÅ: Paris Saint-Germain-stjerne om Messi: “Det ville være vidunderligt”

Skulle man ende med at få en plads uden for top fire i Serie A, vil det være intet mindre end en katastrofe.