Onsdag aften tabte Juventus 1-2 til den portugisiske storklub FC Porto i Champions League, hvilket de færreste havde forventet. Det var ikke blot psykisk, at det var et hårdt nederlag, men også fysisk. Derfor var der flere Juventus-spillere, der efter kampen døjede med fysiske skavanker.

LÆS OGSÅ: Marcus Rashford tæt på 56 år gammel Manchester United-rekord

På trods af, at han blot fik en halv time på banen, var det især Alvaro Morata, der var hårdt ramt efter kampen. Faktisk kunne Juventus-træner Andrea Pirlo efter kampen afsløre, at den spanske angribe besvimede:

“Morata var ikke på toppen inden kampen, og han var dårlig, da den sluttede. Det var også derfor, Dejan Kulusevski spillede fra start. Han har ikke været på sit bedste, siden han kom tilbage fra sygdom. Da kampen var slut, måtte han ligge ned. Han besvimede og var stadig lidt syg. Lad os bare sige, at det var lige til kanten,” lød det ifølge Corriere dello Sport fra Andrea Pirlo.

Alvaro Morata var dog ikke den eneste spiller, der havde problemer med skavanker under og efter kampen. Blandt andet blev Matthjis de Ligt ramt af kramper i benene, mens Giorgio Chiellini var nødt til at udgå i første halvleg, da han pådrog sig en skdae i læggen.

Andrea Pirlo tog dog det trætte mandskab i forsvar, da han mente, at det var normalt efter så mange kampe.

LÆS OGSÅ: Barca-legende: Messi har spillet sin sidste Champions League-kamp på Camp Nou

“Det er normalt efter så mange kampe. Det er ikke nemt at opretholde intensiteten i spillet. Men det er ikke en undskyldning i en ottendedelsfinale. Heldigvis slog vi tilbage med et mål,” sagde han.