Cristiano Ronaldo vil efter sigende forlade Juventus til sommer, hvis ikke det lykkes for dem at kvalificere sig til Champions League.

LÆS OGSÅ: For anden gang i karrieren: Buffon bekræfter Juventus-exit

Den Gamle Dame tabte deres seneste opgør mod AC Milan med 3-0, hvilket medførte, at de faldt ned på femtepladsen i tabellen.

Går Juventus glip af Champions League, vil det være første gang i 18 år, at den portugisiske stjerne går glip af den prestigefyldte turnering.

Den anerkendte journalist Fabrizio Romano sagde til talkSPORT, at den 36-årige stjerne, der har et år tilbage af sin kontrakt, vil presse for at få lov til at forlade klubben, hvis de ikke formår at kvalificere sig.

Romano sagde også, at klubber, der har interesse i at hente Ronaldo, skal være klar til at betale i omegnen af 30 millioner pund i lønninger. Den finansielle situation kan dog gøre det svært at finde en klub, der kan og er villig til at betale hans høje løn.

Til trods for, at Juventus har haft svært ved at præstere i denne sæson, hvilket har medført, at de i skrivende stund er 16 point efter Serie A-mestrene fra Inter, har Ronaldo alligevel haft en god sæson. Det er nemlig blevet til 27 mål for portugiseren.

LÆS OGSÅ: Barca har budt på Erling Haaland: Så meget har de budt

Andre Pirlos tropper har stadig tre kampe tilbage i Serie A, hvor de skal møde henholdsvis Inter, Sassuolo og Bologna. Derfor er der også fortsat en mulighed for, at de når at kvalificere sig til Champions League.