Der skal ikke lægges skjul på, at Juventus er inde i en meget skidt stime, og det er derfor ikke overraskende, at der er startet rygter, der lyder på, at Cristiano Ronaldo kan være på vej væk fra Den Gamle Dame.

LÆS OGSÅ: Vil lokke Messi til klubben: “Vi har en reel chance”

Holdkammeraten Alvaro Morata fortæller nu, at det er rigtigt, at Cristiano Ronaldo er meget frustreret for tiden. Han ville dog blive overrasket, hvis udfaldet bliver, at Cristiano Ronaldo ender med at pakke sin kufferter og forlade klubben til sommer.

“Vi har alle fået kritik, men ingen af os har vundet lige så meget som Cristiano. Vi er alle påvirkede af situationen. Hvis der er nogen, der siger noget andet, så lyver de. Jeg er udmærket klar over, at jeg bliver kritiseret. Og det er Cristiano også. Jeg behøver ikke forklare Cristianos kvaliteter, for alle kender dem,” kommer det fra Morata ifølge Cadena SER.

“Jeg taler med Cristiano om alt andet end fodbold. Vi tilbringer meget tid sammen, og når vi kke er på banen, så taler vi om verdens gang. Vi prøver at ‘flygte’ lidt. Vi taler om, hvordan pandemien har ramt Spanien og Portugal. Jeg har indtrykket af, at Cristiano er frustreret, fordi han er vant til at være på toppen. Det har ikke noget med Juventus at gøre. Det ville være det samme, hvis han var i en anden klub. Han virker glad nok, men han er vant til at vinde, og det er normalt, at han lider, ligesom jeg gør det. Men han virker glad.”

Han fortæller slutteligt, at han ikke kender noget til de rygter, der lyder på, at Cristiano Ronaldo kan ende med at forlade Juventus til fordel for Real Madrid.

LÆS OGSÅ: Medie: Manchester United har truffet beslutning om Ronaldo-comeback

“Jeg har aldrig tænkt over det. Jeg ønsker, at han bliver i Juventus, for jeg ønsker, at Juventus har de bedste spillere. Jeg håber, at han bliver her, eller at han gør, hvad der nu gør ham glad. Det vil gøre mig glad.”