Juventus har fået endnu flere problemer på hænderne, da det er kommet frem, at Paulo Dybala, Arthur Melo og Weston McKennie festede sammen onsdag aften. Det endte med, at festen blev afbrudt at politiet, da det ikke er tilladt at holde private fester, hvilket naturligvis er på grund af coronapandemien.

LÆS OGSÅ: Tre Juventus-stjerner suspenderet efter stor brøler

Der er samtidig udgangsforbud i Italien fra klokken 22 til klokken 5.

Det har nu medført, at de tre spillere er blevet sorteret fra af Juventus-manager, Andrea Pirlo, til det kommende Derby della Mole mod Torino.

Det har Pirlo selv bekræftet på pressemødet forud for kampen.

“De fortsætter med at arbejde, men tiden vil vise, hvad der sker. Jeg tog beslutningen, og klubben sørgede for resten. Sådanne ting sker hele tiden, men det her er særligt slemt med det, der sker rundt om i verden.”

“Det var ikke det rigtige tidspunkt at gøre det på, vi er forbilleder, og det skal vi leve op til,” kom det fra Pirlo ifølge Football-Italia.

LÆS OGSÅ: Video: Holdkammerater hylder Messi

Juventus har præsteret under niveau i denne sæson, hvor det ser ud til, at man misser det første mesterskab i ti år. Der er 11 kampe tilbage, og Juventus har aktuelt 10 point op til Inter Milan, der topper tabellen.