Der skal ikke herske tvivl om, at Matthijs de Ligt har været sat i forbindelse med en lang række forskellige klubber på det seneste. Denne sommer blev han blandt andet rygtet til Barcelona, men nu kædes han sammen med en anden La Liga-klub.

LÆS OGSÅ: Inden længe skal Barcelona diske op med stort millionbeløb til Liverpool

Angiveligt skulle Real Madrid have udset sig de Ligt som deres nye stopper. Den spanske klub har nemlig taget afsked med flere af deres helt store stjerner i forsvaret, hvorfor de har måtte acceptere, at deres defensiv er blevet smækket markant denne sommer.

Derfor har de intentioner om at styrke defensiven, når der igen bliver åbnet op for transfermarkedet. Her har de tænkt sig at styrke den, ved at hente den hollandske forsvarer, der på nuværende tidspunkt har sin daglige gang i Juventus. Det skriver italienske Calciomercato.

I og med, at han har kontrakt helt frem til 2024, er der dog ikke nogen chance for, at de kan hente ham på en fri transfer. I stedet er de nødt til at sende et bud til Juventus, som dog næppe er villige til at sælge ham for en hvilken som helst pris.

LÆS OGSÅ: Prismærke på 410 millioner: Barca viser interesse for Serie A-profil

Calciomercato skriver, at Real Madrid håber på, at de kan undgå at betale fuld pris for den hollandske forsvarer, ved at indgå en byttehandel med Juventus. De håber nemlig på, at den italienske klub er interesseret i at lade Federico Valverde indgå som en del af handlen med de Ligt.