Juventus har ikke droppet idéen om at bringe Pjanic tilbage til klubben. De er dog fortsat ikke interesserede i at betale for ham. Derimod har de tilbudt Barcelona en byttehandel, der vil sende Aaron Ramsey til Spanien.

LÆS OGSÅ: Avis: Barcelona har truffet beslutning om Dembélé

Det skriver den spanske avis Sport.

Ramsey og Pjanic har flere ting til fælles. De er i samme alder, og har begge svært ved at etablere sig i deres respektive klubber. Derfor kan en byttehandel blive en realitet, da de to spillere dermed kan få en frisk start. Spørgsmålet er dog, om Barcelona har interesse i Ramsey.

I sidste sæson blev det til 30 optrædener i Juventus for Aaron Ramsey. I løbet af disse optrædener blev det til to mål og fem oplæg for den 30-årige walisiske midtbanespiller. Det vidner naturligvis om, at han ikke har været en betydningsfuld spiller for den italienske klub.

Hans statistik ser dog bedre ud, end Pjanics, der ikke havde et eneste målbidrag i sidste sæson. Det er til trods for, at han også spillede 30 kampe under Ronald Koeman i 2020/21-sæsonen. Det blev dog kun til 1.295 minutter på banen i de 30 kampe, hvilket svarer til 43 minutter pr. kamp.

Den Gamle Dame er på jagt efter en midtbanespiller, der kan dække ind, efter Arthur pådrog sig en skade. I denne forbindelse skulle de angiveligt have udset sig Pjanic, da han er bekendt med den italienske klub.

LÆS OGSÅ: Barca dropper Saul: Vil have anden Atletico-spiller

Historien fra spanske Sport melder intet om, hvorvidt Barcelona har interesse i at hente Aaron Ramsey. Han er dog i samme alder som Pjanic, hvorfor han ikke vil være en langsigtet løsning for den catalanske klub. Derfor er det vanskeligt at forestille sig, at det er en byttehandel, som Barcelona har interesse i.