Juventus har angiveligt tilbud Barcelona, at de kan hente hollandske Matthijs de Ligt i en byttehandel. Den anden vej skal de sende Jordi Alba.

Barcelona er for tiden på jagt efter en ny venstreback, der kan give konkurrence til Jordi Alba i næste sæson.

De har været kædet sammen med flere spillere, men nu kan Barcelona være blevet tilbudt en mulighed, der kan være svær at sige nej til. De er blevet tilbudt at hente Matthijs de Ligt, skriver Mundo Deportivo.

Mediet skriver, at Juventus har taget kontakt til Barcelona, da de skulle have interesse i at hente Jordi Alba til sommer. Efter sigende skulle han være et af deres store transfermål, da de vil hente en afløser for Alex Sandro.

Den italienske klub ved dog godt, at det kan blive svært for dem at hente Alba, hvorfor de har gjort et forsøg på at friste Barcelona, ved at tilbyde dem en byttehandel, der involverer stjernen Matthijs de Ligt.

Der er dog ikke tale om en ren byttehandel, hvorfor Barcelona altså ikke undergår at skulle til lommerne, hvis de vil gøre sig forhåbninger om at hente De Ligt til sommer.

Angiveligt kræver den italienske klub, at der bliver betalt 50 millioner euro ved siden af, hvis en byttehandel mellem de to klubber skal blive en realitet.