Den portugisiske verdensstjerne Cristiano Ronaldo kan snart være fortid i den italienske storklub. Ifølge den spanske avis Sport, er italienerne nemlig interesseret i at skille sig af med ham.

LÆS OGSÅ: Lyon-chef puster nyt liv i Depay-rygter

Ronaldo er ikke nogen billig herre, hvorfor han optager en stor del af klubbens lønbudget. Ifølge avisen er det derfor ikke i klubbens interesse at forlænge portugiserens nuværende kontrakt, der udløber i sommer 2022.

I stedet er målet at tjene penge ved at sælge ham næste sommer. Derved kan de ikke blot score en transfersum, men også spare 230 millioner kroner om året, som Cristiano Ronaldos årsløn lyder på.

Verdensstjernen er fem gange bedre lønnet end Paulo Dybala, der tjener næstbedst i Serie A-klubben. Dette vidner om, at han er rigtig godt lønnet – og det tager derfor hårdt på klubbens økonomi at beholde ham.

Med et salg næste sommer ønsker den italienske storklub at hjemhente nogle af de 100 millioner euro, som de betalte den portugisiske superstjerne for i 2018, hvor han skiftede Madrid ud med Torino.

LÆS OGSÅ: Maguire svarer på kritik: Det er jalousi

Den spanske avis skriver også, at Juventus vurderer, at det er risikabelt at forlænge kontrakten med en spiller, der er 35 år gammel. Her gør det tydeligvis ingen forskel, at han hedder Cristiano Ronaldo.