I lang tid har det været rygtet, at Juventus vil hente Pogba. Nu er de klar til at ofre to spillere, for at få det til at ske

Juventus har et ønske om at hente Paul Pogba retur til Torino. Den italienske klub ved dog, at det bliver nødt til at ske på bekostning af flere af deres øvrige spillere.

LÆS OGSÅ: Koeman vil styrke midtbanen: Barca udser sig Bundesliga-midt som kandidat

Derfor skulle de være klar til at ofre både Adrien Rabiot og Aaron Ramsey, for at bringe den franske stjerne tilbage. Det skriver mediet Gazzetta dello Sport, der peger på, at det er af stor interesse for Den Gamle Dame at hente Pogba.

Årsagen til, at Juventus er nødt til at sige farvel til både Adrien Rabiot og Aaron Ramsey, hvis de skal have en chance for at hente Pogba er, at franskmanden er en løntung herre.

Hvis de skal have råd til at tilbyde ham en løn, der er lukrativ nok til at få Paul Pogba til at forlade De Røde Djævle, er de nødt til at gøre plads i budgettet. Det har de angiveligt i sinde at gøre ved at skille sig af med Ramsey og Rabiot.

LÆS OGSÅ: Barcelona og Pedri uenige: Kontraktforlængelse endnu ikke underskrevet

Det er dog ikke sikkert, at det er muligt for Juventus at lokke Pogba væk fra Old Trafford. Efter sigende skulle han nemlig hælde i retning af at forlænge sin kontrakt med De Røde Djævle, i stedet for at søge nye græsgange.