FC Barcelona er blevet kædet sammen med flere spillere denne sommer, men har hidtil haft begrænset succes med at lukke aftaler.

I løbet af de seneste dage er der flere af disse spillere, der også er dukket op på radaren i en række andre klubber, hvorfor den spanske klub har fået mere konkurrence.

LÆS OGSÅ: Avis: Christian Eriksen har tilbud fra disse 6 klubber

Derfor kan det blive endnu sværere for den catalanske klub at nå til enighed med de spillere, som de ønsker at hente i løbet af denne sommer.

Blandt andet har den catalanske klub et stort ønske om at styrke deres defensiv, hvortil de har udset flere forskellige spillere.

En af de spillere, der længe har været på radaren i den spanske klub, som Xavi skulle være stor fan af, er Napoli-forsvarer Kalidou Koulibaly.

Nu lyder det dog, at den spanske klub kan forvente at få konkurrence fra Juventus, der også viser interesse for den 31-årige forsvarer. Det skriver det italienske medie La Repubblica.

Napoli skulle være åbne for at sælge ham denne sommer, da han står uden kontrakt næste sommer. Derfor er det deres sidste chance for at få en sum penge for ham.

Angiveligt har Juventus allerede afgivet deres bud på den 31-årige forsvarer, som skulle være på mindre end de 40 millioner euro, som Napoli kræver for ham.

Angiveligt har Juventus allerede afgivet deres bud på den 31-årige forsvarer, som skulle være på mindre end de 40 millioner euro, som Napoli kræver for ham.

LÆS OGSÅ: Giver ikke op: Barcelona hæver bud på Lewandowski

Det ændrer dog ikke på det faktum, at Barcelona ser ud til at få konkurrence, da Juventus også har et ønske om at hente Kalidou Koulibaly.